Tabelat binjake dhe Mbledhja KUBUS në bakër

The new Twin tables and the Kubus Collection in copper

Tabelat binjake dhe Mbledhja KUBUS në bakër nga markë daneze nga Lassen. Unë jam një tifoz i madh i dizajnit nga Lassen sepse dhe unë të dua gjithmonë formë katrore e sendit portreti dhe më të famshme nga markë; KUBUS shandanin. Koleksionet Fab reja janë në dispozicion nga fillim të prillit 2014.   […]

Louis Poulsen PH 3 Gjatë bakri ½ -3

Louis Poulsen PH 3 ½-3 Copper Pendant 4

Louis Poulsen PH 3 ½ -3 bakri varëse nga 1929 është lëshuar me rastin e 120-vjetorit Poul HENNINGSEN-së. Speciale, Edicioni i kufizuar i kësaj drite të famshëm do të jenë në dispozicion për të porositur në periudhën 1 Marshojnë përmes 30 Maj 2014. Një mundësi e shkëlqyer për t'i dhënë vetes një llambë të veçantë dhe të bukur jo të gjithë kanë! […]

Aventurat e reja me Moominmamma dhe Moominpappa

New adventures with Moomin Mama and Moomin Papa

Gjithkush i do Moomins dhe këtë pranverë, dy nga personazhet më të dëshirueshme e familjes Moomin-së, Moominmamma dhe Moominpappa do të rinovojë synimet e tyre për kriklla, tas drithëra dhe pjatë. Ilustrimet bukuroshe sjellë nga më të mirë në personalitetet e dy të dashuruarit nga Lugina e Moomin. Këto janë dy nga ri […]

Karrige portreti Wegner të shfaqë kombinim të re druri

Iconic Wegner chairs feature new wood combination

Karrige portreti Wegner të shfaqë kombinim të re druri! Kuptim më i thellë nga vetitë e drurit Wegner-së janë shprehur në versione të reja lisi-dhe-arre e tre karrige portreti Wegner. Këtu, Edicioni përkujtimore e festuan shpor Çair. Unë vetëm dua të kontrastet elegante në këtë karrige të re dy-dinjitoz shpor, e cila kurrë më parë është prodhuar në të përziera […]

Një koleksion mobilje minimalistic me karakter

A minimalistic furniture collection with character 7

NORMANN Kopenhagen zgjeron gamën bymehet me një kolltuk dhe a 2 divan vend. Bymehet është një koleksion minimalistic mobilje që ka një të ndjehen të gjallë dhe dritë-zemre dhe oozes me karakter. Bymehet koleksion mobilje minimalistic është projektuar nga projektuesi suedez Jonas Wagell. Përbërë nga dy një kolltuk dhe sofas për dy ose […]

Llambë Leimu dhe kuti Vakka magazinimit fitoi prestigjioze Nëse dizajni Award

The Leimu lamp and Vakka storage box won the prestigious iF Design Award 1

Gjuha vlerësua ndërkombëtarisht IITTALA e projektimit vazhdon historinë e saj me një koleksion të gjerë të brendshme. Llambë Leimu dhe kuti Vakka magazinimit janë dhënë prestigjioze NËSE konkursit të projektimit të produktit, i njohur më mirë si Oskar i Dizajnit. Produktet e shpërblyera IITTALA janë zgjedhur nga gjithsej 3,249 entries, gjykohet nga një juri e përbërë nga […]

NORMANN Kopenhagë paraqet spërkasë shtrati liri

Normann Copenhagen presents Sprinkle Bed Linen

NORMANN Kopenhagë paraqet spërkasë shtrati liri, projektuar nga Anne Lehmann. Pranvera është vetëm rreth qoshe, dhe tani, NORMANN Kopenhagë është futjen e produkteve të tyre të reja në disa panaire të pranverës në Europë. Sasi e vogël është një nga të rejat e madhe, një koleksion i liri krevat me printime të bukura abstrakte dhe një vështrim mikpritëse. NORMANN […]

Menu Mermer orë muri

Menu Marble wall clock 10

Menu mermeri Wall Clock, Koha e bukur thënë në mermer. Normë Architects nga Danimarka kanë projektuar një orë muri me linja të pastra hoqi të gjitha detajet e panevojshme. Dizajni të kujton Mermer minimalistic Wall Clock ju lejon të lexoni orë dhe minuta të kohës në mënyrë të pa kohë të caktuar. Koleksion të ri për 2014 nga Menu […]

Seri IITTALA Taika me forma dhe materiale të reja

Iittala Taika series with new shapes and materials

Globalisht të suksesshëm serie IITTALA Taika ka qenë duke marrë hapin e tij të ardhshëm. Shtimi forma të reja dhe të përfshijnë materiale të reja do të thotë se ky koleksion është më e shkathët se kurrë. Personazhet e njohur janë sjellë edhe për dizajn të brendshëm në shtëpi. Seri IITTALA Taika është i çuditshëm, magjepsur dhe shumë e modës. Që nga fillimi i saj në 2007, Paqe, […]

Oak Lovebirds by Kay Bojesen

Oak Lovebirds by Kay Bojesen 4

I Just love këto bardhë dhe tymosur lovebirds lisi nga Kay Bojesen. Së bashku me figura të tjera Kay Bojesen-së prej druri, e lovebirds janë vendosur në udhëkryq mes unike figurë imagjinare dhe Design objekt. E plotë të shpirtit, humor, zejtari dhe me një vezullim në sytë e tyre - dhe në këtë mënyrë tërheqës të fëmijës në të gjitha […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow on Bloglovin