Faqja turne | Apartament Melbourne në kompensatë

Home tour_Melbourne apartment in Plywood via Purodeco

Ky apartament Melbourne në kompensatë nga Cousins ​​Clare Architects është një jastëk nënvlerësuar qytet dizajnuar për një familje të rinj. E vendosur në një ndërtesë të trashëgimisë-listuara në CBD Melbourne, Apartamenti është i bekuar me tavane të lartë dhe dritë të bollshme natyrore nga dritaret përgjatë tre nga katër mureve. Mobilieri kompensatë është përdorur për të përcaktuar hapësirat në vend se […]

Shtëpi Colourful familjes në Londër

Colourful family home in London via Purodeco 1

Faqja turne | kjo shtëpi quirky familjes gjallë në Londër u rinovua nga studio brendshme design avokado ëmbëlsirat. Ata e bënë shtëpinë, i cili filloi si një apartament të hapur plan, në një shtëpi pa humbur ndjenjën e hapësirës dhe, ndërsa duke u siguruar personalitete të pronarit të vijnë përmes në hartimin. I love mbledhjen mitik të […]

Beautiful apartament Kopenhagë

Home tour_Beautiful Copenhagen flat Via Purodeco

Faqja turne | Ky apartament bukur Kopenhagës i takon artistit shumë-talentuar danish Mette Bonavent. Apartament dekoruar imët është e vendosur në qytetin ekskluzive e Frederiksberg në Kopenhagë. Stili kombinon artin minimalist dhe grafike në një mënyrë të thjeshtë dhe të vërtetë. Përdorimi i drurit natyror në të gjithë hapësirën e bën hapësirën kështu […]

Apartament Oslo me një shkallë lundrues

www.utsnitt.no

Faqja turne | Ky apartament qendror Oslo përmban në listën e ngushtë për Brendshme Botërore e Vitit çmimin e cila ishte shpallur në Festivalin Inside. Në këtë projekt të renovimit Unë veçanërisht pëlqen minimalism ngrohtë e parket druri, ngjyrat natyrore, kuzhinë bespoke me zjarr të hapur, banjo dyfishtë lartësia dhe e bukur […]

Faqja turne | Melbourne Shtëpia

Home tour Melbourne House via Purodeco

Melbourne shtëpi projektuar nga arkitektë Kennedy Nolan. Kjo shtëpi mahnitëse ka shumë ndikime aziatike. Ju mund të shihni se materialet e ndryshme janë të përziera në atë shtëpi dhe do t'ju japë një dritë të, moderne dhe gjithashtu ndjenja të qetë. Së bashku me arkitekturën e bukur e brendshme është bashkëkohore, funksionale dhe jashtëzakonisht qetësues. & Nbsp; & Nbsp; Duke evokuar kujtimet e […]

Faqja turne | Dutch Faqja Family

Home tour Dutch Family Home via Purodeco

Turneu shtëpi për një shtëpi holandez Familjes | Faqja kryesore e një çifti frymëzues dizajn i ri i mbushur me tone pastel, unike një-e-nje-lloj gjen dhe shumë dhe shumë e zemrës. Shumë e projektimit quirky dhe origjinale kombinon me cilësisë së mirë dhe të dorës së dytë gjen, ndërsa produktet dhe prototipa nga vendosja e tyre e kanë gjetur rrugën e tyre në […]

Faqja turne | Barcelona Apartament

Barcelona apartment  via Purodeco

Në turneun e parë në shtëpi, pas një ndërprerjeje të gjatë të verës ne do të shkojmë në një apartament fantastik Barcelonës, rinovuar nga Intercon. Çfarë kapur syrin tim? Çdo gjë! I love tavane të lartë, llaç, paleta zbutës ngjyra, mobilje me linja të pastra, karrige shpor rreth tryezë ngrënie. Dhe, shumica e të gjitha pllaka të bukura të çimentos.  

Charming summer home in Denmark

Home tour via Purodeco

Faqja turne | After an extensive renovation of a former holiday cabin, this charming summer home in Denmark become a home for the owners the whole year round. The Cottage charm in the house is retained and the many interesting details throughout the house make it very personal and charming.  

Scandinavian Apartment with a Green Touch

Scandinavian Apartment with a Green Touch via Purodeco 2

Faqja turne |Stylish Scandinavian apartment with a green touch. I love the way green plants liven up the rooms in this Swedish apartment and make the entire white feel a little less clinical. I also like what they did with the bookcase; it gives this black, natural and crispy white home a personal touch!  

San Francisco Home

San Francisco Home tour via Purodeco

Faqja turne |This San Francisco home belongs to interior designer Susan Greenleaf. Mobilje, art, and accessories vary room by room, from modern to traditional to the colorful to the colorless. Each space embodies Greenleaf’s signature style, with juxtaposition and surprises at every turn.     A corner in the livingroom with a black-and-white portrait of […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Follow on Bloglovin