Desert Moderne

Një lëvizje stil që ka qenë vazhdimisht në zhvillim gjatë dy deri në tre sezonet e fundit, ka tashmë një emër në sajë të Ralph Lauren Kryesore. Këtë vit ato prezantuan Koleksion Desert Moderne.

 

Kjo është fshatar, mjaft të konsiderueshme në shkallë, shprehur në pyll përafërt latuar dhe boxy moderne në formë. Unë e dua këtë koleksion, është një stil që tërheq më shumë me tones dru dhe textures se raporti në shkretëtirë, hekur, xham, tekstile dhe qilima e shtyp fisnore, artikuj prej lëkure dhe hije të rërës, neutral dhe relaksuese.

 

 

Ngjyra Natyra paleta është e frymëzuar nga bukuria e madhe e kufirit perëndimor.

 

 

Mbledhja e ka marrë atë cues s `nga vendbanimet fermë zvarrisës tipike e territoreve shkretëtirë amerikane ku qielli janë të mëdha dhe tokës duket pafund. Megjithatë mobilje shënon mjaft largimin e një prej ish- “shtëpizë” shikoni ose stil Jugperëndimore.

 

 

Të gjitha imazhet Ralph Lauren Kryesore
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Komentet
2 Responses to “Desert Moderne”
Ndjekëse
Kontrolloni atë që të tjerët janë duke thënë ...
  1. […] imazhe nga Ralph Lauren shtëpi – Paraprakisht postoni rreth Ralph Lauren Shtëpi në […]

  2. […] Postime në lidhje me Ralph Lauren moderne në shtëpi Desert dhe Ralph Lauren Ballina Alpine shtëpizë Grumbullimit të […]Komentet apo pyetjet janë shumë të mirëpritur! Dërgo tuajat në gjuhën angleze apo skandinave:)