Home with grey walls 9

Shtëpi me mure gri

Faqja turne | Shtëpi të bukur me mure gri. Skemë ngjyra neutrale krijon një të ndjehen moderne dhe komod. Krevat dhe shtrat janë mbajtur edhe në tints gri, që të bëjë dhomat duken shumë i qetë. The black kitchenLexo më shumë

Home tour - A home in neutral colours via Purodeco

Një shtëpi në ngjyra neutrale

Kjo shtëpi në ngjyra neutrale projektuar nga Remy MEIJERS është me të vërtetë si zbutës dhe elegant. Përzierje e ndeshjeve neutrale, rrufe moderne dhe detajet e bukura tavan llaç krijon një hapësirë ​​bashkëkohore që është i përjetshëm dhe i sofistikuar. Dashuria… Lexo më shumë

IKEA limited edition 5

IKEA edicionin e kufizuar

I freskët, grafike dhe ngjyra, Bråkig IKEA edicionin e kufizuar është rezultat i një bashkëpunimi me ArtRebels krijuese të komunitetit. Të gjitha pastels mahnitëse dhe tonet ngjyra të freskëta të trokitje e lehtë në këtë sezon humor të gjallë të përkryer. Në dyqan nga këtë shkurt:… Lexo më shumë

New Year new colors and Digital detox 1

Viti i Ri ngjyra të reja dhe detox Digital

Unë isha i tronditur kur Fargerike shpallur Bluegreen si ngjyra e Vitit 2014 në nëntor. Me një fillim të ri, një vit i ri dhe pranverë vjen deri, I’m looking forward to test some of the beautiful bluegreenLexo më shumë

Instagram pics December 1

Pics dhjetor Instagram

Kjo është disa nga pics Forum Dhjetor Instagram. Pics mia të preferuara Instagram muajin e kaluar përbëhet nga shumë frymëzimit të bukur e Krishtlindjeve, të gjithë skandinave dekor i thjeshtë dhe ngjyra e Krishtlindjeve. This is my last Christmas photo’s this year and ILexo më shumë

Christmas Green 5

Jeshile Krishtlindjeve në shtëpi

Në disa mënyra ngjyra është për mua më e rëndësishme se elementet aktuale të projektimit. Unë gjithmonë ndjekë intuitën time dhe zgjidhni ngjyra e cila ndihet mirë në mjedisin tim. Since I like most colors I often switch but chooseLexo më shumë

Iittala Christmas by Purodeco 4

Shtëpi IITTALA Krishtlindjeve

Ju nuk keni nevojë për të krejtësisht redesign shtëpinë tuaj për të krijuar një atmosferë komod Krishtlindjeve. I prefer to use my beautiful everyday Iittala accessories to create a personal touch and a spirit of Christmas in every corner of myLexo më shumë