Elegant Christmas Candle

Christmas Candle Normann Copenhagen via Purodeco

Vërtetë për traditën, Normann Kopenhagë nis vet Krishtlindjeve Qiri e tij me një të zezë dhe të bardhë me stil grafik. Këtë vit, Anne Lehmann e ka marrë frymëzimin e saj nga Couture Haute elegante të Parisit. Ekskluzive, vështrim i pastër është shndërruar në një grafik të thjeshtë të vija horizontale. Një mënyrë elegante e numërimit deri në Krishtlindje!   […]

Blog Faqja kryesore Tour – Dream Faqja kryesore

Blog Home Tour - Dream Home

Blog Faqja kryesore Tour – Dream Faqja kryesore. Ky apartament është një shembull i mirë që tregon se si rrufeja mund të bëjë një komod e brendshme dhe duke mirëpritur. Dhe qirinj janë padyshim një domosdoshmëri për mbrëmje të errët dhe të gjata të dimrit! Muri bardhë që reflekton dritën në dhomë e bën të duken të ndritshme dhe unë si ai […]

H&M Faqja e re e mbledhjes Summer Pranvera

H&M Home new Spring Summer collection

Check out këto të shtëna të bukura nga H&M Faqja e re e mbledhjes Summer Pranvera 2014. Së bashku me disa nice-looking marrëveshjeve për çdo dhomë, koleksionet përfshijnë perde të bukur, postova, batanije komod, jastekë dhe shumë pajisje bukur. Ka katër koleksione të reja në H&Website M Faqja kryesore, por Grafike Elegance është ai që […]

Jeshile Krishtlindjeve në shtëpi

Christmas Green 5

Në disa mënyra ngjyra është për mua më e rëndësishme se elementet aktuale të projektimit. Unë gjithmonë ndjekë intuitën time dhe zgjidhni ngjyra e cila ndihet mirë në mjedisin tim. Që unë si ngjyrat më shpesh të kaluar, por zgjedhin disa ngjyra më shpesh se të tjerët. Kjo nuk mund të vijë si një e papritur, por unë personalisht preferoj […]

Shtëpi IITTALA Krishtlindjeve

Iittala Christmas by Purodeco 4

Ju nuk keni nevojë për të krejtësisht redesign shtëpinë tuaj për të krijuar një atmosferë komod Krishtlindjeve. Unë preferoj të përdorin pajisje të bukur e mia të përditshme IITTALA për të krijuar një kontakt personal dhe një shpirt të Krishtlindjeve në çdo cep të shtëpisë sime. Kjo krijon shtëpinë time IITTALA e Krishtlindjeve në një sferë magjike. Një engjëll i vjetër të bardhë […]

Shpirt IITTALA Krishtlindjeve 2013

Iittala Christmas spirit 2013 Purodeco 13

Shpirt IITTALA Krishtlindjeve 2013 vjen nga gjëra të vogla: një të ngrohtë, ndjenjë të relaksuar në shtëpi dhe të çmuar momentet e shpenzuar rreth tryezës me të dashurit tuaj. Përdorimi inovativ dhe me stil dizajn IITTALA-së ju mund të krijojë frymën e Krishtlindjeve në çdo cep të shtëpisë tuaj. Varg i thjeshtë dhe ngjyra e Krishtlindjeve përshtatet çdo shtëpi, kështu […]

Reiko Kaneko Christmas Baubles

Reiko Kanekos Christmas Baubles  1

Baubles Reiko Kanekos quirky e Krishtlindjeve janë të garantuara për të bërë ju buzëqeshje. Reiko është një projektuesi britanik-japonez i cili është me humor, por kockave elegante gjobë baubles porcelani funksion krijesa që ia ngul sytë mbrapa në ju. A nuk do të duket e madhe që të ketë një pemë e mbuluar në këto? Por imagjinoni se si të hutuar kafshët tuaja do të jenë të. Me festive […]

Norm Architects Krishtlindjeve me hije gri bukuroshe

Norm Architects Christmas with lovely grey shades 7

Ja disa prapa skenave të shtëna nga një tryezë Krishtlindjeve që Norm dekoruar për revistën danez Bo Bedre me planet e tyre. Gëzojnë këto foto të para dhe të thjeshtë nga Norm Arkitektëve Krishtlindje me hije gri bukuroshe!  

Candle NORMANN Kopenhagës Krishtlindjeve Kalendari

Normann Copenhagens Christmas calendar Candle 1

Qiri NORMANN Kopenhagës Krishtlindjeve kalendarik këtë vit ka një model grafik flok dëbore. Qiri është e bardhë me një model grafik të zi të vogël, snowflakes të rrumbullakta dhe numrat delicately bien poshtë anën e saj. Qiri NORMANN Kopenhagës Krishtlindjeve kalendarik është e frymëzuar nga një danez Krishtlindjeve tradicionale. Dritë deri qiri NORMANN Kopenhagë Krishtlindjeve çdo ditë dhe numërimin […]

Tendenca e gjelbër bimëve

Green plant trend_purodeco 8

Bimët e gjelbra janë popping deri në të gjithë kohët e fundit në mënyrë që të sjellë natyrën në mjedisin e brendshëm. Siç kemi bërë më shumë hapësirë ​​urbanizuar dhe në natyrë më e çmuar, ballkon dhe mbjelljen e gjelbër shtëpie bëhet më krijues. Tabelat dhe njësitë sirtar bëjë vend për bimëve në vazo, ose tjetër ata varet nga tavani ose janë mbjellë në […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...