Home tour - A home in neutral colours via Purodeco

Një shtëpi në ngjyra neutrale

Kjo shtëpi në ngjyra neutrale projektuar nga Remy MEIJERS është me të vërtetë si zbutës dhe elegant. Përzierje e ndeshjeve neutrale, rrufe moderne dhe detajet e bukura tavan llaç krijon një hapësirë ​​bashkëkohore që është i përjetshëm dhe i sofistikuar. Dashuria… Lexo më shumë

Red Nappula candleholder designed by Matti Klenell via Purodeco

Nappula candleholder – new colour 2014

Nappula candleholder designed by Matti Klenell for Iittala in 2012 will the upcoming fall be available in this bold and versatile red version. This lovely rich toned Nappula candleholder cheers up my space whilst it brings a uniqueLexo më shumë

Christmas Green 5

Jeshile Krishtlindjeve në shtëpi

Në disa mënyra ngjyra është për mua më e rëndësishme se elementet aktuale të projektimit. Unë gjithmonë ndjekë intuitën time dhe zgjidhni ngjyra e cila ndihet mirë në mjedisin tim. Since I like most colors I often switch but chooseLexo më shumë

Iittala Christmas by Purodeco 4

Shtëpi IITTALA Krishtlindjeve

Ju nuk keni nevojë për të krejtësisht redesign shtëpinë tuaj për të krijuar një atmosferë komod Krishtlindjeve. I prefer to use my beautiful everyday Iittala accessories to create a personal touch and a spirit of Christmas in every corner of myLexo më shumë

Pantone color of the year 2014 Radiant Orchid 8

Ngjyra Pantone i Vitit 2014 Orchid rrezatues

Ngjyra Pantone i Vitit 2014 është PANTONE 18-3224 Orchid rrezatues. Një harmoni shumë i këndshëm i fuchsia, undertones vjollcë dhe rozë, Orchid rrezatues frymëzon besim dhe buron gëzim të madh, dashuri dhe shëndeti. Kjo është një vjollcë joshës, one thatLexo më shumë

Shades of grey3

Frymëzim Grey – hije e gri

Unë dua gri, dhe për përzierje të gjitha nuancat nga e bardhë në të zezë. Unë kurrë nuk lodhem nga këto imazhe e hije gri vetëquajtur nga Suedeze Hellberg talentuar stilist Tina. Përdorimi i saj i hapësirës, texture and the grey colourLexo më shumë

Normann Copenhagen autumn winter news 2013 blue shades Nabo Tray Nocto LongDrink

NORMANN Kopenhagë vjeshtë / dimër Lajme 2013 | blu hije

Më shumë NORMANN Kopenhagë vjeshtë / dimër Lajme 2013. Këtu janë disa nga produktet e reja që NORMANN Kopenhagë do të jetë fillimi për sezonin AW13. I love these lovely blue shades from strong blue to mineral grey – just asLexo më shumë