Shtëpi të relaksuar dhe joshës në Suedi

Home tour - Relaxed and glamorous home in Sweden

This Relaxed and glamorous home belongs to Swedish TV host, stylist and blogger Hanna Wessman. I love the beautiful color contrasts, unexpected placements and playfulness. This home has been shown many times around the Web, no wonder with such inspiring mix of spontaneity and elegance!  

BROSTE Kopenhagen koleksion pranverë-verë

Broste Copenhagen spring-summer collection 2015

BROSTE Kopenhagen koleksion pranverë-verë 2015 embraces candles, interior and home accessories – focusing on great Danish design that is affordable, stylish and considered. Pastel hues are a strong element running through the collection. Together with a palette of soft greys, these muted tones work in harmony with key seasonal shades such as frosty green, dusk […]

APARTAMENT mrekullueshëm në Poloni

GORGEOUS APARTMENT IN POLAND via Purodeco

Faqja turne | Gorgeous apartment in Poland designed by Barbara and Remigiusz Biernaccy. The white walls and floors are paired with a unique blend of old and new. The use of a neutral color palette and the tiny surprising red details makes this home clean, bright and inspiring.  

Soft shtëpi natyra

Soft nature home

Faqja turne | Ngjyra neutrale dhe natyra butë karakterizojnë këtë apartament në Kopenhagë. Një përzierje e madhe e tonet tokë, një shumë e druri e prej guri të bukur elemente të kombinuara me cilësisë së mirë dhe të dorës së dytë gjen krijon një shtëpi të vërtetë interesante skandinave.  

Rachel Powell at Home London

Rachel-Powell-at-Home-London

Rachel Powell është një stilist i bazuar në Mbretërinë e Bashkuar tekstil gamë të cilit i wallpapers, pëlhurë dhe homewares shfaqë printime guximshme gjallë. Harton popullore nga varg përfshijnë vibe ftohtë retro e Woodstock dhe të ndjehen SCANDI e Nelly. Re për 2015 dhe nisjen në shtëpi do të jetë muri Nelly, Woodstock kockave kriklla china dhe pllaka Yoko.   […]

Moderne dhe me stil tërheqje familje

Modern and stylish family retreat via Purodeco 7

Faqja turne | Kjo shtëpi shkoi nga një lagësht dhe të errët “kuti puro” për një tërheqje moderne dhe me stil familjar. Tërësisht të rindërtuar & transformohet në një shtëpi familjare uber ftohtë nga një familje në Danimarkë. Një rehabilitimi i plotë rezultoi në një shtëpi që me mjeshtëri kombinon traditën dhe modernitetin. Shtëpia u rinovua me respekt për […]

Shtëpi me mure gri

Home with grey walls 9

Faqja turne | Shtëpi të bukur me mure gri. Skemë ngjyra neutrale krijon një të ndjehen moderne dhe komod. Krevat dhe shtrat janë mbajtur edhe në tints gri, që të bëjë dhomat duken shumë i qetë. Kuzhinë e zezë dhe dysheme mermeri janë me të vërtetë e mahnitshme. I love të gjitha bimët e gjelbër dhe të dhëna të bukur në […]

Një shtëpi në ngjyra neutrale

Home tour - A home in neutral colours via Purodeco

Kjo shtëpi në ngjyra neutrale projektuar nga Remy MEIJERS është me të vërtetë si zbutës dhe elegant. Përzierje e ndeshjeve neutrale, rrufe moderne dhe detajet e bukura tavan llaç krijon një hapësirë ​​bashkëkohore që është i përjetshëm dhe i sofistikuar. Dashuria linja të pastra dhe paleta neutrale, një kombinim fitues çdo herë.  

Svartskog Kolonial – në shtëpi në Norvegji

Svartskog Kolonial and home in Norway

Svartskog Kolonial është vendosur vetëm jashtë Oslo. Kjo koloniale bukur dhe në shtëpi ka një vend të shkëlqyer dhe pamje të bukur mbi fiord Oslo. Të frymëzuar nga ky vend gjallë dhe frymëzues me ngjyra brendshme dhe një përzierje e mobiljeve të vjetra, artizanale riciklohen, copë Retro dhe të cilësisë së mirë të projektimit bashkëkohor. Unë thjesht nuk mund të ndihmojnë, por unë […]

Home of gallery owner in Copenhagen

Home of gallery owner in Copenhagen via Purodeco

Faqja turne | Scandinavian home of gallery owner in Copenhagen, Sara Lysgaard. Her home is like a work of art with beautiful natural elements alongside the black and white interior. I like the simple and not overloaded use of beautiful art and the classic furniture collection.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...