Home Tour - Ceramic Matters0

Faqja Tour – Çështjet qeramike

Ky interesante 300-vjeçar fermë Wellington është duke u restauruar nga Anthony Harris dhe Gerhard Swart i Çështjeve qeramike. Shtëpinë e tyre, një ndërtesë të mbrojtur trashëgiminë, Shtëpitë një shpërthim syri i artit dhe Objekti.

Tine K Home AW 2015 - MOON 1

Tine K Home AW 2015 – MOON

Tine K Home has released their new Autumn/Winter 2015 Collection named MOON. The new collection is once again full of beautiful pillows, batanije, Llampat, lanterns, decorative items, mobilje, pots and wonderful pottery.

atmine interior community via Purodeco

atmine interior community for interior lovers

në{mine} interior community has launched the public version of the inspiring interior community. Check it out and discover lots of inspiring real homes. Here are some of Purodeco’s photos from the site:

Eco Chic Design Ideas

Finding Inspiration in Eco Chic Design Ideas

Finding Inspiration in Eco Chic Design Ideas can save you money. It helps save the environment. Sure, it is true that making more eco-friendly decisions can do both of these things, but going green can also instill a… Lexo më shumë

New-Collection-from-Søstrene-Grene12

Mbledhja e re nga Degët Motrat

Nga fabrika në shtëpi të modës - koleksion i ri nga Søstrene GRENE përbëhet prej stilit të papërpunuara industriale me ngjyra të buta me pluhur të bardhë dhe të pastër. Një version i ri nordik i pamjes industriale – inspired by the raw and… Lexo më shumë

Surface View launch Elements - a brand new edition of Edits

Sipërfaqja Elementet Shiko nisë

Ky muaj Sipërfaqja Shiko Elements nisë – një botim i ri i redaktimeve, seri futur kohët e fundit që të ketë ekskluzive e produkteve dekor në shtëpi duke përfshirë jastekë, lampshades, Listat mur dhe një përzgjedhje të kufizuar të përshtatur printime artit mat.

Rachel-Powell-at-Home-London

Rachel Powell at Home London

Rachel Powell është një stilist i bazuar në Mbretërinë e Bashkuar tekstil gamë të cilit i wallpapers, pëlhurë dhe homewares shfaqë printime guximshme gjallë. Harton popullore nga varg përfshijnë vibe ftohtë retro e Woodstock dhe të ndjehen SCANDI e Nelly. New for 2015… Lexo më shumë