Bollard Lamp by Shane Schneck for Menu  via Purodeco

Bollard светилки со Шејн Schneck за мени

Во овие денови на дански бренд Мени лансира иновативна Bollard светилки од американскиот дизајнер, Шејн Schneck. На бои и форми на Bollard светилки се меки и минимална. A cool lamp with varied adjustment and a cord allowing youПрочитај Повеќе

Amp lamp series Normann Copenhagen via Purodeco

Засилувач светилка серија Normann Копенхаген

Данскиот дизајнер Симон Legald е дизајниран софистициран спектар на светилки се нарекува засилувач за Normann Копенхаген. На AMP светилка серија се состои од една маса светилка и две другар светилки. Amp is characterised by its high-quality materials ofПрочитај Повеќе

The new old light by Kimu via Purodeco

На новиот стар светлината од KIMU

Новиот Стариот светлината од KIMU дизајн имитира традиционалните појавување на фенер и го прави класичен исток-запад врска. The Taiwan-based studio have created the New Old Light with an industrial-style reflector attached to a paper lanternПрочитај Повеќе

Menu JWDA Concrete Lamp 3

Мени JWDA Бетонски светилки

Мени JWDA Бетонски светилки е деликатна и суровини светилка од Јонас Wagell. Светилка направени од бетон, месинг и стакло, ќе одговара на совршено со различни видови на ентериери.     The Stockholm-based designer Jonas Wagell successfully mixesПрочитај Повеќе

Sbarbino lamp by Vito Nesta via Purodeco

Sbarbino светилка од Vito Неста

Sbarbino светилка од Vito Неста беше презентиран на Salone Дел Мобилни 2014 Носталгичниот Sbarbino светилка црпи инспирација од форма на класичен бричење четка. It has a similar metal base and honey-colored glass in placeПрочитај Повеќе

Iittala lighting news Nappula Kuukuna

Iittala осветлување вести есен 2014

Iittala осветлување вести есен 2014 се дел од возбудлив движење Iittala кон развивање на поширок колекција на значајни мали мебел, молња и додатоци за вашиот дом.     Iittala’s striking table lamp Leimu Lamp by Magnus PettersenПрочитај Повеќе

Copenhagen Pendant by Space Copenhagen for &tradition 5

Копенхаген висулка од простор Копенхаген за &традиција

Копенхаген висулка е вежба во контрасти. Комбинирање на класичен и модерен, поморски и индустриски, тоа е нов другар светилка развиена од страна на простор Копенхаген за &традиција.     Following the success of their firstПрочитај Повеќе