Tag: pikturoj

Purodeco

Despotizëm nga FORMAFANTASMA

Andrea Trimarchi dhe Simone Farresin janë designers italiane prapa studio Einhoven-bazë të projektimit me emrin FORMAFANTASMA bukur. Despotizëm i tyre Projekti paguan homazh për të pakomplikuar, thjeshtë dhe të përditshme. The project have been seen in… Lexo më shumë

Vende rrugë

Vende rrugë është një projekt mobilje zhvilluar nga Bade Stageberg Cox për Pier 94 Bar kafe në Show armaturë. The 50 karrige, gjetur e braktisur në rrugët e Nju Jorkut, were repaired and given a new… Lexo më shumë

Bruz dhe Aqua

Bruz & Aqua janë ngjyra të mëdha për një verë të nxehtë, të paktën për ne në Spanjë ... Pothuajse të gjithë gëzon ngjyrat e oqeanit dhe gjendje e dëshpëruar zbehtë të qiellit në të gjitha turmave nuanca të ndryshme të,… Lexo më shumë

Ruskii + Twist Ruskii nga Enrico Zanolla

Ruskii është një koleksion i llambat pezullimit të cilët paguajnë një haraç për bukurinë dhe unike e Shën. Basil katedrale në Moskë. Dizajnuar nga Italia bazuar Zanolla projektuesi Enrico për VISO Toronto kompanisë me bazë në.    Lexo më shumë

Fotograf & stilist Rebecca Newport

Unë kam parë këto imazhe disa herë rreth web, por unë vetëm për të ndarë ato këtu, sepse unë mendoj se kjo paleta ëmbël sheqeros është i mrekullueshëm! Photography and stylist Rebecca Newport has a portfolio full of pretty… Lexo më shumë

Marokenë projektimit stencils mur

Më duhet të pranoj, I love idenë e stenciling një mur dhe kjo është një alternativë e madhe për sfond. Stencils Wall janë mjeti më i mirë ujdisje, është e vërtetë vetëm pikturoj & klishe! Falemnderit, you’ve got a whole… Lexo më shumë

Dripping llambë

Skulpturë Metal apo objekt dizajn, llambë Oops! sjellë një kontakt të origjinalitet në brendësi tuaj. Ky sy-infektues surpriza llambë me linjë të saj dhe përshtatet në ndonjë stil të dekor për ata që duan të papritur!  

Gjysma zhytur rrugën maroken

Ja frymëzim më shumë për gjysmë dekor zhytur dhe gjysma pikturuar, këtë herë nga ndikimi i stilit maroken brendshme projektimit.     A simple idea to create the Moroccan atmosphere is to use the handmade Havtorn dishes and… Lexo më shumë