Fron kallamar ngjyrë të re në të Folklorit

SQUID INK STOOL new in at Folklore 6

Fron kallamar ngjyrë bërë nga hirit kthyer nga Felix McCormack në dispozicion nga Folklorit. Kjo është parë në një koleksion të mobiljeve që përdor bojë kallamar si druri bojë. Frymëzimi vjen nga rruga rrëshqet me ngjyrë janë aplikuar shpesh në qeramikë, ku ju mund të shihni strokes furçë dhe ndikimi i dorës së njeriut mbi punën. […]

Philipp Nga Hare 100% Norvegjia në çadrën London

Philipp Von Hase 100 Norway at Tent London 9

100% Norvegjia në çadrën London 2013 - Një valë e re e Projektimit nga Toka e fjordet! Malet bazuar projektuesi Philipp Nga Hare është një nga 10 x 10 designers të shfaqë në vitrinë çadrës në Londër këtë shtator. Ai dëshiron të paraqesë tezën dy copa të mrekullueshme, Trialogue dhe majuc. Philipp […]

Bindi ecofriendly Dot Pouf

The Bindi Dot Pouf 3

Bindi ecofriendly Dot Pouf kjo është një pouf tekstile frymëzuar nga bindis ngjyra që veshin gratë indiane mbi ballin e tyre. Rezultante polka dot model është një përfaqësim të gjallë krijuar nga sarees mëndafshi fshi. Studio Avni paraqitur në Javës Milano Dizajnit një koleksion upcycled dhe të qëndrueshëm të poufs tekstilit, konvertimin mëndafshi vjetër dhe fshi […]

Ecofriendly PomPom pouf

Eco friendly Pompom pouf 4

Jo vetëm që kjo ecofriendly me ngjyrë të ndritshme PomPom pouf amazingly bukur, por ajo gjithashtu ka një histori prapa. Historia e pouf Pom Pom është se ajo është bërë nga mëndafshi riciklohen Saree-së. Avni Studio, një projektuesi Indian, jep këto sarees të papërdorura, të cilat janë material i madh, një jetë të re. Kjo PomPom ecofriendly Pouf nga Studio […]

Pop up Jurianne Matter peshku

purodeco blomme Jurianne Matter pop up fish 7

Ëmbël dhe i çuditshëm pop up peshk, gjenden në Blomme cili përmban dhuratën dhe artikuj Brendshme dhe sende të tjera të mëdha nga Hollanda. Këto artworks grafike pop-up peshk projektuar nga Matter Jurianne shfaqen understated, por shikoni se çfarë ndodh kur ju keni marrë këto hapa të thjeshtë! Ajo është e njëjtë me të gjitha dokumentet […]

1 Objekti në 1 Minute nga Pierre Lota

1 Object in 1 Minute by Pierre Lota 5

Frëngjisht Designer Pierre Lota ka nisur një projekt që ai e quan 1 Objekti në 1 Minute nga Pierre Lota. Ai krijon një video të grumbulluar atë njërin prej tij copa e vet harton tmerrshme prej materialeve të improvizuara dhe e bën atë të duket kaq e thjeshtë. Çdo video është nën 1 minutë. Pierre Lota është me të vërtetë e mahnitshme dhe më të mirë […]

Plumen - Energji parë në botë Designer Ruajtja llambë të lehta

Plumen Saving Light Bulb4

Plumen është i pari në botë projektuesi kursimit të energjisë llambë të lehta, projektuar nga Hulger & Samuel Wilkinson. Plumen Emri vjen nga pendë ","Pupla dekorative e një zog dhe të" lumen,"Njësia e dritës. Plumen globit drita është një llambë shumë elegant dhe dekorative drita që ndryshon pamjen si ju duken në […]

Frymëzim Halloween – vintage libër pumpkins

Halloween inspiration vintage book pumpkins

Këto pumpkins vintage libër janë dekoratave Halloween përsosur për një mësues, bibliotekar, lover libër ose mik i preferuar vjela. Të bëjë hapësirë ​​për atë në raft librash tuaj në shtëpi ose të përcaktuara si pjesë e dekor tuaj vjeshtës. Këto vintage libër pumpkins nga një sasi dyqan lulëzim janë bërë të vjetër, të vjela, mirë-dashur libra, […]

Tajvan freskët Sense

Fresh Sense Taiwan

Tajvan Fresh Sense do të shfaqë më të mirë të projektimit Taiwanese për herë të parë në Londër çadrës. Tajvan Fresh Sense përfaqësojnë historinë e vendit unike të projektimit, zhytje në të kaluarën e saj, tashmen dhe të ardhmen për frymëzim. Theyre ringjalljen dhe Reinventing teknikat tradicionale dhe materiale, ndërsa thyer terren të ri për të ndërtuar një estetike të shekullit të 21 Taiwanese.   […]

Despotizëm nga FORMAFANTASMA

Autarchy  by FORMAFANTASMA 1

Andrea Trimarchi dhe Simone Farresin janë designers italiane prapa studio Einhoven-bazë të projektimit me emrin FORMAFANTASMA bukur. Despotizëm i tyre Projekti paguan homazh për të pakomplikuar, thjeshtë dhe të përditshme. Projekti janë parë në revista të njohura disa dhe ngjarjeve të projektimit, por është ende e vlefshme për të treguar atë përsëri. Despotizëm […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...