Colour of the Year 2016 Ochre Gold

Colour of the Year 2016 Ochre Gold

Colour of the Year 2016 Ochre Gold is a gold inspired ocher color. It’s found in nature and connects history and prevailing trends in a natural way. The color is strong enough to attract attention on its own,… Lexo më shumë

Mini Moderns Environmentally Responsible Paint_1

Moderns Mini Paint përgjegjës për mjedisin

Brendshme kultit moderns markë Mini ka krijuar një sërë moderns Mini Paint përgjegjës për mjedisin. Përbërë nga 12 Ngjyrat e krijuar për të bashkë-me koordinojnë Wallpapers tyre dhe orendi të buta. Moderns mini janë bashkuar me ngjyra Newlife, an award… Lexo më shumë

Half painted walls01

Gjysma muret e pikturuar

Unë mendoj se ka diçka shumë dinamike rreth gjysma muret e pikturuar apo dy mureve me ngjyrë – me fjalë të tjera muret janë pikturuar në një ngjyrë të errët në pjesën e poshtme dhe të bardhë në krye. Whether you are starting a… Lexo më shumë

Autarchy  by FORMAFANTASMA 1

Despotizëm nga FORMAFANTASMA

Andrea Trimarchi dhe Simone Farresin janë designers italiane prapa studio Einhoven-bazë të projektimit me emrin FORMAFANTASMA bukur. Despotizëm i tyre Projekti paguan homazh për të pakomplikuar, thjeshtë dhe të përditshme. The project have been seen in… Lexo më shumë

Turquoise and aqua collage

Bruz dhe Aqua

Bruz & Aqua janë ngjyra të mëdha për një verë të nxehtë, të paktën për ne në Spanjë ... Pothuajse të gjithë gëzon ngjyrat e oqeanit dhe gjendje e dëshpëruar zbehtë të qiellit në të gjitha turmave nuanca të ndryshme të,… Lexo më shumë

Ruskii by Enrico Zanolla2

Ruskii + Twist Ruskii nga Enrico Zanolla

Ruskii është një koleksion i llambat pezullimit të cilët paguajnë një haraç për bukurinë dhe unike e Shën. Basil katedrale në Moskë. Dizajnuar nga Italia bazuar Zanolla projektuesi Enrico për VISO Toronto kompanisë me bazë në.    Lexo më shumë

Rebecca Newport stylist

Fotograf & stilist Rebecca Newport

Unë kam parë këto imazhe disa herë rreth web, por unë vetëm për të ndarë ato këtu, sepse unë mendoj se kjo paleta ëmbël sheqeros është i mrekullueshëm! Photography and stylist Rebecca Newport has a portfolio full of pretty… Lexo më shumë

Moroccan Stencils5

Marokenë projektimit stencils mur

Më duhet të pranoj, I love idenë e stenciling një mur dhe kjo është një alternativë e madhe për sfond. Stencils Wall janë mjeti më i mirë ujdisje, është e vërtetë vetëm pikturoj & klishe! Falemnderit, you’ve got a whole… Lexo më shumë