Tag: стилист

Purodeco

Греј инспирација – нијанси на сива боја

Го сакам сива, и да се измеша сите нијанси од бела до црна. Јас никогаш не се уморни од овие сиви нијанси стилизирана од страна на талентирани шведски стилист Тина Hellberg. Нејзината употреба на просторот, texture and the grey colour… Прочитај Повеќе

Стилист Глен Proebstel

Стилист Глен Proebstel е еден од водечките внатрешноста стилисти во Австралија. Неговото дело е позната по својата убавина го одзема здивот и неговата стрела се како уметнички дела. Тој има прекрасно визија, sometimes moody and dark at others washed… Прочитај Повеќе

Jenni Juurinen

Jenni Juurinen е сценограф, украсување уредник и стилист со седиште во Хелсинки, Финска. Љубовта на голема креативност во нејзината чиста, минималистички, а сепак уметнички стил! It’s enough to just look at the lovely photos in her very… Прочитај Повеќе

Фотограф & стилист Ребека Њупорт

Сум видел овие слики неколку пати околу веб, но јас само треба да ги сподели тука бидејќи мислам дека оваа слатка бонбони палета е згодна! Photography and stylist Rebecca Newport has a portfolio full of pretty… Прочитај Повеќе

Прекрасен Мароко Дизајн

Собирање Zenza одраз на традиционалниот дух, уште во модерен стил. Егзотични, убави и природни материјали и љубов кон мароканскиот дизајн, прави Zenza специјалист во етнички шик дома додатоци. The design conceptions express a weakness for… Прочитај Повеќе

Африка се среќава со Neon

Погледнете овие слики подолу, Африка се среќава со Neon! Колку голема е дека? A серија за внатрешни работи поставува дизајниран од страна на германскиот министер за внатрешни Stylist & Сценограф Ирина Graewe. Нејзиниот веб-сајт е како визуелна игралиште. Комбинација на објекти, стоп,… Прочитај Повеќе