Lifestyle, i brendshëm, dizajn & Feng Shui

Tag: stilist

Frymëzim Grey – hije e gri

Unë dua gri, dhe për përzierje të gjitha nuancat nga e bardhë në të zezë. Unë kurrë nuk lodhem e këtyre imazheve të gri hije vetëquajtur nga stilist të talentuar suedez Tina Hell Berg. Përdorimi i saj i hapësirës, cilësi dhe ngjyra gri është defekt mendje. Gri shoots frymëzim theme ishte editorial për ELLE Brendshme në bashkëpunim me fotografin Petra Bindel.

 

grey

Lexo më shumë

Stilist Glen Proebstel

Stilist Glen Proebstel është një nga stilistët kryesorë të Australisë brendshme. Puna e tij është i njohur për bukurinë e saj të lë pa frymë dhe shoots e tij janë si veprat e artit. Ai ka një vizion të mrekullueshëm, Moody ndonjëherë dhe të errët të tjerët larë me dritë natyrale, por gjithmonë i sinqertë dhe i vërtetë.

 

Stylist Glen Proebstel

 

Glen Proebstel është një stilist Melbourne bazë i cili prodhon punën e një standardi të vërtetë ndërkombëtar. Aftësia e tij qëndron, jo vetëm në aftësitë e tij e zgjedhjes dhe sjelljen e objekteve së bashku në një mënyrë të aesthetically i kënaqshëm, por në të ndjehen tij të lindur për mënyrën se si për të krijuar një lidhje emocionale. Cilësia e punës së tij vjen nga të kuptuarit e bazave të tilla si shkallë, cilësi, vendosje, ngjyra dhe drita, por magjia vjen nga papritura, mprehtë dhe loja quirky se stili i tij mbështet nënshkrimi. Lexo më shumë

Jenni Juurinen

Jenni Juurinen është një projektuesi të vendosur, redaktor ujdisje dhe stilist i bazuar në Helsinki, Finlandë. Dashuria krijimtarinë e madhe në të pastër e saj, Stili minimalist dhe ende artistike! Është e mjaftueshme për të vetëm shikoni në fotografitë bukur në portofolin e saj shumë të freskët dhe me stil, kjo është vetëm i mrekullueshëm! Të gjitha këto settings dhomë janë kaq elegant dhe ia vlen të jetohet. Unë jam i sigurt që ju do të gjeni shumë ide të ftohtë për shtëpinë tuaj!

 

Jenni Juurinen

 

Jenni Juurinen është duke punuar si redaktor stil për Deco-revista, ajo harton vendos për teatër, film dhe TV në Finlandë dhe shkruan një blog frymëzues stil, Pak i Helsinkit.

Jenni Juurinenkreativiteti 's dhe vizioni është asgjë, por e zakonshme dhe këto foto konfirmoj që. Kënaquni! Lexo më shumë

Fotograf & stilist Rebecca Newport

Unë kam parë këto imazhe disa herë rreth web, por unë vetëm duhet për të ndarë ato këtu, sepse unë mendoj se kjo paleta ëmbël karamele është i mrekullueshëm! Fotografi dhe stiliste Rebecca Newport ka një portofol të plotë imazhet e bukur dhe femërore; I love idenë e pikturuar në lugë prej shkumësi bojës mat.

 

Rebecca Newport

 

Rebecca Newport ende-jeta fotot kombinohen sy të mprehtë e artistit për ngjyrë, formë, dritë dhe rregullim të bazuar në përvojën e saj të gjerë. Ajo është një stilist për brendshme, ende jetës dhe mënyrën e jetesës dhe të ushqimit props bazuar në Londër.

Lexo më shumë

Wonderful Dizajni maroken

The Zenza Koleksioni pasqyron një frymë tradicionale, ende në një stil modern. Ekzotik, Materialet e bukur dhe e natyrshme dhe dashuria për dizajn maroken, bën Zenza një specialist në pajisje etnike në shtëpi elegant. Konceptet e projektimit të shprehë një dobësi për handcraftsmanship që përkthen tradita të lashta të botës së sotme. Ky koleksion është unik dhe mblodhi vëmendjen e stilistët dhe designers në mbarë botën.

 

Lexo më shumë

Afrika plotëson Neon

Shikoni këto foto më poshtë, Afrika plotëson Neon! Sa e madhe është se? Një seri e përcakton të brendshme të hartuara nga stilist Brendshëm gjerman & Designer Faza Irina Graewe. Faqen e saj është si një shesh lojërash vizuale. Kombinimi i objekteve, skenë, ngjyra neoni së bashku me pëlhura afrikane janë të mahnitshme.

 

 

Unë nuk e di pse dua neoni aq shumë, kjo më bën të buzëqesh dhe të japë aq shumë energji. Dhe kombinime në këto imazhe janë të përsosur!

Lexo më shumë